Kinderen in beweging

Er zijn veel kinderen en jongeren die niet voldoende bewegen. Dit is enorm zonde want bewegen is niet alleen goed voor je, het kan ook hartstikke leuk zijn! Wij zijn dan ook op een missie om heel Nederland in beweging te krijgen. 💪🏼

Het belang van bewegen

Veel kinderen bewegen lang niet genoeg! In 2020 voldeed 39% van de kinderen van 4 tot 12 jaar in 2020 niet aan de beweegrichtlijn. Wij vinden dat dit anders moet, want bewegen is niet alleen leuk maar ook hartstikke goed voor je! Het is bewezen dat voldoende beweging bijdraagt aan de sociale- en fysieke ontwikkeling van kinderen.

In Spider City kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur. Met onze speelse activiteit brengen wij kinderen in beweging en kunnen ze al hun energie kwijt.

Kom achter je scherm vandaan

Kinderen besteden steeds meer tijd achter een scherm dan ooit. Dit is zonde, want er zijn zoveel leukere dingen te doen! Trek onze speciale handschoenen maar eens aan en ga op avontuur. In Spider City klim je vliegensvlug horizontaal de hoogste gebouwen op. Ben je boven? Dan is het tijd om aan je eigen zijde draad naar beneden te springen of naar het volgende object te vliegen. 😱 Van gebouw naar gebouw, van boom naar boom. Zo ben je echt onderdeel van het avontuur, daar kan geen film of videospel tegenop!

Iedereen moet op avontuur kunnen

In Spider City ga je op avontuur en leer jij je grenzen verleggen. Iedereen is hier welkom, maar niet elk kind krijgt de kans. Voor veel kinderen uit Rotterdam-Zuid is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Wij willen hier verandering in brengen, maar dit kunnen wij niet alleen.

Je kan bij ons een impact klimkaartje kopen. De prijs van dit klimkaartje is €7,50. Dit is de helft van een regulier ticket, de rest leggen wij bij. Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. 🤝🏼 Wij zorgen er dan ook voor dat het klimkaartje terecht komt bij een kind die dit echt nodig heeft.

Help jij ons mee om onze missie te voltooien?

Ik wil een kind blij maken

Onze impact gaat verder

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Ben je benieuwd naar welke impact wij nog meer maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!