Kinderen in beweging

Er zijn veel kinderen en jongeren die niet voldoende bewegen. Dit is enorm zonde want bewegen is niet alleen goed voor je, het kan ook hartstikke leuk zijn! Wij zijn dan ook op een missie om heel Nederland in beweging te krijgen. 💪🏼

Het belang van bewegen

Veel kinderen bewegen lang niet genoeg! In 2020 voldeed 39% van de kinderen van 4 tot 12 jaar in 2020 niet aan de beweegrichtlijn. Wij vinden dat dit anders moet, want bewegen is niet alleen leuk maar ook hartstikke goed voor je! Het is bewezen dat voldoende beweging bijdraagt aan de sociale- en fysieke ontwikkeling van kinderen.

In Spider City kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur. Met onze speelse activiteit brengen wij kinderen in beweging en kunnen ze al hun energie kwijt.

Kom achter je scherm vandaan

Kinderen besteden steeds meer tijd achter een scherm dan ooit. Dit is zonde, want er zijn zoveel leukere dingen te doen! Trek onze speciale handschoenen maar eens aan en ga op avontuur. In Spider City klim je vliegensvlug horizontaal de hoogste gebouwen op. Ben je boven? Dan is het tijd om aan je eigen zijde draad naar beneden te springen of naar het volgende object te vliegen. 😱 Van gebouw naar gebouw, van boom naar boom. Zo ben je echt onderdeel van het avontuur, daar kan geen film of videospel tegenop!

Iedereen moet op avontuur kunnen

In Spider City ga je op avontuur en leer jij je grenzen verleggen. Iedereen is hier welkom, maar niet elk kind krijgt de kans. Voor veel kinderen uit Rotterdam-Zuid is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Wij willen hier verandering in brengen, maar dit kunnen wij niet alleen.

Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. 🤝🏼 Ieder jaar geven wij 500 Spider City kaarten weg aan stichtingen en goede doelen. Samen zorgen wij ervoor dat het klimkaartje terecht komt bij een kind die dit echt nodig heeft.

Ken jij een stichting of een goed doel die zich inzet voor kinderen met een afstand tot een leuk uitje? En vind je dat zij ook in aanmerking moeten komen voor onze impact kaartjes? Meld ze dan aan door een e-mail te sturen naar marketing@spidercity.nl en geef in jouw mail duidelijk aan waarom jouw stichting of goede doel deze kaartjes verdient!

Onze impact gaat verder

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Ben je benieuwd naar welke impact wij nog meer maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!