Contact

Heb jij een vraag over jouw avontuur in Spider City? Wij helpen je graag! Kijk eerst eens bij onze veel gestelde vragen. Misschien staat jouw antwoord daar al tussen! Toch liever persoonlijk contact? Je kan ons dagelijks bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur.

Door een combinatie van externe factoren zien wij ons helaas genoodzaakt om de deuren van Spider City voorlopig te sluiten. De keuze om voorlopig dicht te gaan vinden we enorm spijtig en doen we met pijn in ons hart. Met gasten die al een boeking hebben gedaan, nemen wij contact op.

Veel gestelde vragen

Misschien is je vraag al eerder gesteld

Hoe lang/oud moet je zijn om te kunnen klimmen?

In Spider City moet je minimaal 6 jaar zijn om te kunnen klimmen.

Is Spider City alleen voor kinderen?

Nee, Spider City is leuk voor jong en oud! Deze indoor klimbelevenis is vooral uitdagend voor kinderen tot en met 12 jaar, maar iedereen boven de 6 jaar beleeft hier ook een super leuk avontuur!

Is er nog plaats om te klimmen?

Tijdens het boeken van jouw avontuur via onze website zie je direct op welke dagen en tijden er nog ruimte is om te klimmen. Je kan je tickets ook bij de receptie kopen, maar dan kunnen we niet garanderen dat we een plekje voor je hebben.

Welke kleding moet ik aan?

Let op! Het kan ’s winters koud zijn in Spider City, dus trek een lekker dik vest of warme trui aan!

Makkelijk zittende kleding en gesloten binnenschoenen zijn het fijnste om in te klimmen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan. Sieraden moeten voor het klimavontuur af en lange haren moeten vast gemaakt worden.

Hebben jullie kluisjes?

Er is een beperkt aantal kluisjes, maar wij raden aan om waardevolle spullen zo veel mogelijk thuis te laten.

Hoe verwerk ik mijn kortingscode of tegoedbon?

Je kortingscode of tegoedbon moet je gebruiken tijdens het online boeken, achteraf is dit niet meer mogelijk! Je doet dit nadat je je persoonsgegevens hebt ingevuld. Vul onder “vouchercode” de kortingscode of 15-cijferige tegoedcode in. Vergeet niet je kortingskaart of tegoedbon mee te nemen naar Spider City.

Moeten volwassenen mee klimmen?

In Spider City kunnen kinderen vanaf 6 jaar zelfstandig klimmen. Het is dan ook niet verplicht voor een volwassene om mee te klimmen, het mag uiteraard wel.

Kies jij ervoor om niet mee te klimmen? Dan is het wegens veiligheidsredenen niet mogelijk om rond te lopen in het klimgebied. Je kan plaatsnemen in onze horecagelegenheid. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de klimhal en hoef je geen seconde van het avontuur te missen!

Moeten toeschouwers ook een ticket kopen?

Nee, toeschouwers kunnen gratis plaatsnemen in de horecagelegenheid en vanuit hier het avontuur bekijken.

Welke betaalmethoden zijn er in Spider City?

Op onze website kan je je klimkaarten kopen via iDeal, Creditcard, Bancontact en Giropay. In Spider City kan je  bij de receptie en in de horeca alleen met PIN betalen.
Bekijk hier nog meer veel gestelde vragen!

Kom je er echt niet uit?

Neem direct contact op!

Ons team staat elke dag voor je klaar! Je kan mailen of ons telefonisch bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur.

info@spidercity.nl 088 - 369 7000
Plan jouw reis naar Spider City

Adres en route

Kan jij niet wachten om op avontuur te gaan? Plan dan nu alvast je route. Parkeren kan op het terrein van Attractiepark Rotterdam. Spider City is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf de haltes Brielselaan (tram 2) of Katendrechtse Lagedijk (bus 44) loop je in 10 minuten naar Spider City toe.

Plan jouw bezoek aan Spider City

Openingstijden

We zijn iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. In de schoolvakanties zijn we iedere dag open. Wil je weten wanneer we deze week geopend zijn? Kijk dan in het overzicht hieronder!

Wij zijn gesloten
Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!