Contact

Heb jij een vraag over jouw avontuur in Spider City? Wij helpen je graag! Stel je vraag 24 uur per dag aan onze SpiderBot of kijk bij onze veelgestelde vragen. Misschien staat jouw antwoord daar al tussen! Toch liever persoonlijk contact? Je kan ons dagelijks bereiken tussen 09.00 en 18.00 uur.

Veel gestelde vragen

Misschien is je vraag al eerder gesteld

Wanneer gaat Spider City open?

Wanneer Spider City exact open zal gaan, weten we nog niet. Naar verwachting zullen wij in het voorjaar van 2023 Spider City kunnen openen. Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Wat is Spider City?

Spider City is een indoor klimbeleving in Rotterdam-Zuid waar jong en oud het hele jaar op een speelse manier gezond en actief bewegen. Spider City is een wereldprimeur op het gebied van klimtechniek, je kan dus nergens anders klimmen zoals in Spider City.

Hoe werkt het klimmen in Spider City?

Voor je op avontuur gaat, krijg je een kliminstructie. In Spider City klim je met behulp van speciale handschoenen tegen verschillende objecten op. Dankzij de unieke klimtechnologie kan je tot 90 graden verticaal klimmen. Zodra je boven bent, kan je veilig naar beneden of naar het volgende object springen.

Is Spider City alleen voor kinderen?

Nee, Spider City is leuk voor jong en oud!

Hoe lang/oud moet je zijn om te kunnen klimmen?

In Spider City moet je minimaal 120 cm lang zijn om te kunnen klimmen. De adviesleeftijd hierbij is 6 jaar. De lengte is leidend, op basis hiervan bepalen wij of iemand mag klimmen of niet.

Is er nog plaats om te klimmen?

Tijdens het boeken van jouw avontuur in Spider City zie je direct op welke dagen en tijden er nog ruimte is om te klimmen.

Kan ik ook op locatie tickets kopen?

Dit kan, maar wij raden aan om van te voren te reserveren. Alleen dan kunnen wij garanderen dat er voldoende klimplaats is.

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen zijn het fijnst om in te klimmen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan.

Hebben jullie kluisjes?

Ja, we hebben een plek om je waardevolle spullen achter te laten. Onze borgvakjes zijn te vinden bij de receptie. Wanneer jij je waardevolle spullen bij ons inlevert, krijg je het nummer van jouw borgvakje mee. Wil jij het borgvakje weer leeghalen? Laat dan het verkregen nummer zien aan onze receptiemedewerker. Er is altijd een medewerker aanwezig bij de receptie om toezicht te houden, je kan je spullen dus met een gerust hart achterlaten.

Is klimmen in Spider City veilig?

Veiligheid staat bij ons voorop! Voor je op avontuur mag in Spider City, krijg je een uitgebreide instructie. Hier leggen we uit hoe het klimmen in Spider City werkt en zorgen we ervoor dat je handschoenen en klimgordel goed zitten. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit klimmaterialen. Je zit goed gezekerd in onze gordels, er kan dus niks gebeuren. Ook zijn onze instructeurs altijd in de buurt om te helpen als je hulp nodig hebt.

Spider City voldoet aan alle nodige veiligheidsnormen en ons onderhoudsteam controleert de klimhal op dagelijkse basis.

Hoe verwerk ik mijn kortingscode of tegoedbon?

Je kortingscode of tegoedbon moet je gebruiken tijdens het boeken, achteraf is dit niet meer mogelijk! Je doet dit in stap 5 van ons boekingsproces. Vergeet niet je kortingskaart of vouchers mee te nemen naar Spider City.

Dienen volwassenen mee te klimmen?

In Spider City kunnen kinderen vanaf 120 cm lang zelfstandig klimmen. Het is dan ook niet verplicht voor een volwassene om mee te klimmen, het mag uiteraard wel.

Kies jij ervoor om niet mee te klimmen? Dan is het wegens veiligheidsredenen niet mogelijk om rond te lopen in het klimgebied. Je kan plaatsnemen in ons Spider Café. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de klimhal en hoef je geen seconde van het avontuur te missen!

Alle vragen
Chatten met een medewerker
Stuur een e-mail

Contactformulier

Laat een berichtje achter

Wil je een specifieke vraag stellen aan ons team of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een groepsuitje? Door een contactformulier in te vullen, komt jouw vraag direct in onze mailbox terecht. We doen ons best om je zo snel mogelijk een antwoord terug te sturen!

Kom je er echt niet uit?

Geef ons dan een belletje! 📞

Ons team staat elke dag voor je klaar! Je kan ons telefonisch bereiken tussen 09.00 en 18.00 uur.

088 - 369 7000
Plan jouw reis naar Spider City

Adres en route

Kan jij niet wachten om op avontuur te gaan? Plan dan nu alvast je route. Parkeren kan op het terrein van Attractiepark Rotterdam. Spider City is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij zijn gesloten
Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!