Groepsuitjes

Wil jij op avontuur met een groep vrienden, actief samenwerken met collega's of spelend leren met jouw klas? Dan ben je in Spider City aan het juiste adres. Check op deze pagina welk van onze groepsuitjes het beste bij je past.

Coming soon: Spider City

Spider City zal later dit jaar openen

Wil jij op avontuur in Spider City? Dan moet je nog even wachten. Wij zijn nog hard aan het bouwen aan deze bijzondere attractie. Rond het najaar hopen wij jullie te kunnen verwelkomen in Spider City! 🕷️ Wil jij als eerste op avontuur in Spider City? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Maar dat is niet alles! Via onze nieuwsbrief ontvang je exclusieve kortingen en heb jij als eerste toegang tot de kaartverkoop van speciale evenementen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Groepsuitjes

Of je nu met je familie, je collega's of met je klas komt, er staat altijd een geweldig avontuur op je te wachten. En één ding is zeker, deze belevenis zullen jullie niet snel vergeten. Wil je meer weten over de activiteiten voor jouw groep? Kijk dan snel verder en selecteer een van onze groepsuitjes die het beste bij je past.

Staat jouw ideale groepsuitje er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Neem contact met ons op
Wat ga jij doen in Spider City?

Kies hier het groepsuitje dat bij jou past!

Over Spider City

Dit avontuur beleef je
nergens anders

Ben jij op zoek naar een uniek en actief dagje uit? Dan zijn onze groepsuitjes wat voor jou! In Spider City ga je klimmen zoals je nog nooit geklommen hebt. Het avontuur dat je hier beleeft is uniek en bestaat nergens anders. Perfect dus voor de actieveling die op zoek is naar avontuur. Check hier wat Spider City zo bijzonder maakt! 👇🏼

  • Wereldprimeur op het gebied van klimtechnologie
  • Een speel- en leeromgeving met een bijzonder verhaal
  • Social Enterprise waar impact maken centraal staat
  • Beoordeeld met een 9 gemiddeld door onze klimmers

Klimmer in de spotlight

'Hallo allemaal, ik ben Ties. Ik heb als één van de eersten in Spider City mogen klimmen. Dit is écht heel cool, je voelt je net een superheld! Je klimt met speciale handschoenen aan. Als je boven bent, kan je naar de overkant springen. In het begin is dit best spannend, maar als je een keertje gesprongen hebt wil je niet meer stoppen.'

Ties
Testklimmer Spider City

Ben jij de rebel die wij zoeken?

Spider City en de Bende van de Groene Vingers

Er is iets aan de hand in de wereld. Overal waar je kijkt ziet het grijs van de gebouwen. Er is geen oog meer voor de natuur en dat is te zien. De natuur verliest het van de stad en het groen verdwijnt sneller dan ooit. Maar toen gebeurde er iets bijzonders. Op de grijze gebouwen verschenen handdrukken. Niet zomaar handdrukken, handdrukken met groene vingers. Waar kwamen deze mysterieuze handdrukken vandaan?

Tijdens jouw avontuur wordt je lid van de Bende van de Groene Vingers. Lukt het jou om de stad te overwinnen en de wereld weer groen te maken?

Powered by Fun Forest

Verduurzaming van onze impact

Spider City is powered by Fun Forest, een sociale onderneming die leer- en werkplekken biedt aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gezamenlijk gaat onze sociale missie verder. Door het bieden van impact klimkaarten geven wij kwetsbare gezinnen de kans om door avontuur verbonden te worden. 💚

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!