Groepsuitjes

Wil jij op avontuur met een groep vrienden, actief samenwerken met collega's of spelend leren met jouw klas? Dan ben je in Spider City aan het juiste adres. Check op deze pagina welk van onze groepsuitjes het beste bij je past.

Groepsuitjes

Of je nu met je familie, je collega's of met je klas komt, er staat altijd een geweldig avontuur op je te wachten. En één ding is zeker, deze belevenis zullen jullie niet snel vergeten. Wil je meer weten over de activiteiten voor jouw groep? Kijk dan snel verder of selecteer een van onze groepsuitjes die het beste bij je past.

Bekijk hier hoe een avontuur in Spider City eruit ziet!

Wat ga jij doen in Spider City?

Kies hier het groepsuitje dat bij jou past!

Over Spider City

Dit avontuur beleef je
nergens anders

Ben jij op zoek naar een uniek en actief dagje uit? Dan zijn onze groepsuitjes wat voor jou! In Spider City ga je klimmen zoals je nog nooit geklommen hebt. Het avontuur dat je hier beleeft is uniek en bestaat nergens anders. Perfect dus voor de actieveling die op zoek is naar avontuur. Check hier wat Spider City zo bijzonder maakt! 👇🏼

  • Wereldprimeur op het gebied van klimtechnologie
  • Een speel- en leeromgeving met een bijzonder verhaal
  • Social Enterprise waar impact maken centraal staat
  • Beoordeeld met een 9 gemiddeld door onze klimmers

Klimmer in de spotlight

'Hallo allemaal, ik ben Ties. Ik heb als één van de eersten in Spider City mogen klimmen. Dit is écht heel cool, je voelt je net een superheld! Je klimt met speciale handschoenen aan. Als je boven bent, kan je naar de overkant springen. In het begin is dit best spannend, maar als je een keertje gesprongen hebt wil je niet meer stoppen.'

Ties
Testklimmer Spider City

Fun Forest Logo

Spider City is een sociale onderneming

Spider City is powered by Fun Forest, een sociale onderneming die leer- en werkplekken biedt aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gezamenlijk gaat onze sociale missie verder. Het is ons doel om samen voor 2031 minimaal honderdduizend levens positief te beïnvloeden! Ben je benieuwd naar de impact die wij maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Formulier

Groepsuitje aanvragen

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een groepsuitje bij Spider City! Kom je met meer dan 10 personen? Vul het onderstaande formulier voor ons in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul een schatting in, dan maken we het later definitief. Wil je met minder dan tien personen op avontuur? Dan kan je het beste direct je tickets kopen via deze link.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!