Impact Klimkaartje

Wij zijn op een missie! Wij vinden namelijk dat elk kind op avontuur moet kunnen. Jij kan ons helpen met het voltooien van deze missie. πŸ’ͺ Hoe? Met behulp van een Impact Klimkaartje!

Help ons met onze missie

Gelijke kansen voor alle kinderen

In Spider City ga je op avontuur en leer jij je grenzen verleggen. Iedereen is hier welkom, maar niet elk kind krijgt de kans. Voor veel kinderen uit Rotterdam-Zuid is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Wij willen hier verandering in brengen, maar dit kunnen wij niet alleen.

Je kan bij ons een impact klimkaartje kopen. De prijs van dit klimkaartje is €7,50. Dit is de helft van een regulier ticket, de rest leggen wij bij. Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. 🀝🏼

Help jij ons mee om onze missie te voltooien?

Help ons met onze missie

Gelijke kansen voor alle kinderen

In Spider City ga je op avontuur en leer jij je grenzen verleggen. Iedereen is hier welkom, maar niet elk kind krijgt de kans. Voor veel kinderen uit Rotterdam-Zuid is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Wij willen hier verandering in brengen, maar dit kunnen wij niet alleen.

Je kan bij ons een impact klimkaartje kopen. De prijs van dit klimkaartje is €7,50. Dit is de helft van een regulier ticket, de rest leggen wij bij. Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. 🀝🏼 Wij zorgen er dan ook voor dat het klimkaartje terecht komt bij een kind die dit echt nodig heeft.

Help jij ons mee om onze missie te voltooien?

Ik wil een kind blij maken

Maak kennis met onze partners

Jouw kaartje komt altijd goed terecht

Het levensgeluk van kwetsbare kinderen ligt een stuk lager dan gemiddeld. Wij werken daarom samen met organisaties die zich inzetten voor deze kinderen. πŸ’ͺ Samen gaan wij opzoek naar kinderen met een afstand tot een dagje uit. Dankzij de uitgestelde klimkaarten kunnen zij in Spider City alle sleur uit het dagelijkse leven vergeten. Iets wat nu belangrijker is dan ooit.

Ook als bedrijf kan je impact maken

Werk aan je SROI en een inclusieve maatschappij

Impact maken wordt ook voor bedrijven steeds van groter belang. Ook in Spider City kan jouw bedrijf impact maken! πŸ’ͺ Hoe? Bijvoorbeeld door het doneren van een uitgesteld klimkaartje. Of een paar dat mag natuurlijk ook! πŸ˜‰ Stuur een mailtje naar impact@spidercity.nl om de mogelijkheden te bespreken. Laten we er samen voor zorgen dat de kinderen hun eigen krachten leren kennen tijdens een avontuur in Spider City.

Buy social, make impact!

Ook als jij komt klimmen in Spider City maak je impact. Wij zijn namelijk en sociale onderneming. Wij geven jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek binnen Spider City. Ook zetten wij ons in voor het groen maken van de stad. Wanneer je en bezoek brengt aan Spider City, maak jij impact. Bedankt hiervoor!

Lees meer over onze sociale missie

Onze impact gaat verder

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Ben je benieuwd naar welke impact wij nog meer maken? Wij vertellen je er graag meer over! πŸ‘‡πŸΌ

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? πŸ•ΈοΈ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!