Nog even wachten

Wil jij op avontuur in Spider City? Dan moet je nog even wachten. Wij zijn nog hard aan het bouwen aan deze bijzondere attractie. Rond deze zomer hopen wij jullie te kunnen verwelkomen in Spider City! 🕷️

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Klim als eerste in Spider City met 5% korting

Wil jij als eerste op avontuur in Spider City? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Maar dat is niet alles! Via onze nieuwsbrief ontvang je exclusieve kortingen en heb jij als eerste toegang tot de kaartverkoop van speciale evenementen.

Ik wil klimmen met korting
Win acties, verhalen en nog veel meer

Volg ons op social media

Wist je dat Spider City ook actief is op social media? Volg ons op Instagram en Facebook. Hier delen wij niet alleen toffe foto's en video's, maar houden wij ook regelmatig win acties, prijsvragen en nog veel meer.

Praktische info

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat Spider City open?

Wanneer Spider City exact open zal gaan, weten we nog niet. Naar verwachting zullen wij in het voorjaar van 2023 Spider City kunnen openen. Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Wat is Spider City?

Spider City is een indoor klimbeleving in Rotterdam-Zuid waar jong en oud het hele jaar op een speelse manier gezond en actief bewegen. Spider City is een wereldprimeur op het gebied van klimtechniek, je kan dus nergens anders klimmen zoals in Spider City.

Hoe werkt het klimmen in Spider City?

Voor je op avontuur gaat, krijg je een kliminstructie. In Spider City klim je met behulp van speciale handschoenen tegen verschillende objecten op. Dankzij de unieke klimtechnologie kan je tot 90 graden verticaal klimmen. Zodra je boven bent, kan je veilig naar beneden of naar het volgende object springen.

Hoe duur is klimmen in Spider City?

Voor 1.5 uur klimmen in Spider City betaal je €19,95. Wil je ook nog een half uur spelen in de Spider Tower, dan kost het €22,95. Je kan ook 2 uur klimmen en 30 minuten spelen in de Spider Tower voor €24,95. Meer informatie over onze tarieven is te vinden op www.spidercity.nl/tarieven.

Is Spider City alleen voor kinderen?

Nee, Spider City is leuk voor jong en oud!

Hoe lang/oud moet je zijn om te kunnen klimmen?

In Spider City moet je minimaal 120 cm lang zijn om te kunnen klimmen. De adviesleeftijd hierbij is 6 jaar. De lengte is leidend, op basis hiervan bepalen wij of iemand mag klimmen of niet.

Hoe lang mag je klimmen in Spider City?

Je kan 1.5  uur klimmen voor €19,95 of 1,5 uur klimmen en 30 minuten spelen in de Spider Tower voor 22,95. Is dit voor jou niet genoeg? Dan kan je ook 2 uur klimmen en 30 minuten spelen in de Spider Tower voor €24,95.

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!