Partners

Spider City werkt samen met een aantal partners waar wij enorm trots op zijn! 💪🏼 Samen zetten wij van alles neer, van toffe acties tot exclusieve evenementen. Meer weten over onze partners of lijkt het jou tof om de samenwerking aan te gaan? Lees dan snel verder!

Rangerleden programma

Onze samenwerking met het WWF

Wij werken samen met het WWF. Ben jij een Ranger? Dan heb jij geluk! Ieder jaar krijgen de Rangers van het WWF korting op hun avontuur in Spider City.

Maar onze samenwerking gaat verder dan dat. Het WWF heeft zich aangesloten bij de Bende van de Groene Vingers en strijdt met ons mee om de wereld weer groen te maken. 💪🏼 Dit doen wij onder andere met onze speciale kinderfeestjes. Ook zijn er in Spider City dankzij het WWF interactieve, educatieve elementen te vinden. Hierdoor is een avontuur in Spider City niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam!

Over de WWF Rangers

'De Rangers van het Wereld Natuur Fonds komen in actie voor de prachtige natuur en wilde dieren. Wij willen dat mensen en dieren samen kunnen leven op deze aarde. Wij zijn de toekomst.'

Over de Rangers
WWF

Meer weten over de Rangers? Klik dan hier!

Samen staan we sterker

Het partnership voor jou

Wij bieden op maat gemaakte partnerships. Ben jij op zoek naar een partner voor een kick-off, bedrijfsfeest, campagne, teambuilding of iets anders? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we welke aanpak het beste bij jou past.

Enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje naar marketing@spidercity.nl!

Meer dan plezier

Onze sociale missie

Spider City is powered by Fun Forest, een sociale onderneming die leer- en werkplekken biedt aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gezamenlijk gaat onze sociale missie verder. Door het bieden van impact klimkaarten geven wij kwetsbare gezinnen de kans om door avontuur verbonden te worden. 💚

Onze sociale missie
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!