Partners

Spider City werkt samen met een aantal partners waar wij enorm trots op zijn! 💪🏼 Samen zetten wij van alles neer, van toffe acties tot exclusieve evenementen. Meer weten over onze partners of lijkt het jou tof om de samenwerking aan te gaan? Lees dan snel verder!

Rangerleden programma

Onze samenwerking met het WWF

Wij werken samen met het WWF. Ben jij een Ranger? Dan heb jij geluk! Ieder jaar krijgen de Rangers van het WWF korting op hun avontuur in Spider City.

Maar onze samenwerking gaat verder dan dat. Het WWF heeft zich aangesloten bij de Bende van de Groene Vingers en strijdt met ons mee om de wereld weer groen te maken. 💪🏼 Dit doen wij onder andere met onze speciale kinderfeestjes. Ook zijn er in Spider City dankzij het WWF interactieve, educatieve elementen te vinden. Hierdoor is een avontuur in Spider City niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam!

Over de WWF Rangers

'De Rangers van het Wereld Natuur Fonds komen in actie voor de prachtige natuur en wilde dieren. Wij willen dat mensen en dieren samen kunnen leven op deze aarde. Wij zijn de toekomst.'

Over de Rangers
WWF

Meer weten over de Rangers? Klik dan hier!

Samen sterker uit de crisis

Spider City en CityLab010

📢 Breaking news: Spider City wint startbudget CityLab010!  Vandaag hebben wij te horen gekregen dat Spider City, onze nieuwe indoor klimbelevenis, één van de gelukkige winnaars is van Citylab010. 🥳 

CityLab010 is een organisatie die zich inzet om Rotterdam een nóg betere, leukere, sterkere stad te maken. Dit doen zij door te investeren in creatieve, maatschappelijke oplossingen. Elk jaar mogen Rotterdammers hun initiatief aan de organisatie presenteren. Het programma biedt hulp in de vorm van kennis, coaching en een netwerk. Er werden 345 ideeën ingezonden, waarvan 49 initiatieven door de vakkundige stadsjury van CityLab010 zijn uitgekozen.

Samen staan we sterker

Het partnership voor jou

Wij bieden op maat gemaakte partnerships. Ben jij op zoek naar een partner voor een kick-off, bedrijfsfeest, campagne, teambuilding of iets anders? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we welke aanpak het beste bij jou past.

Enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje naar marketing@spidercity.nl!

Meer dan plezier

Onze sociale missie

Spider City is powered by Fun Forest, een sociale onderneming die leer- en werkplekken biedt aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gezamenlijk gaat onze sociale missie verder. Door het bieden van impact klimkaarten geven wij kwetsbare gezinnen de kans om door avontuur verbonden te worden. 💚

Onze sociale missie

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!