Tickets

Heb jij binnenkort wat te vieren? Dan hebben wij een cadeautip voor jou! 🎁 Onze Spider City cadeaubon is leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, het krijgen van onze cadeaubon is altijd een feestje!

Geef een avontuur cadeau

De Spider City Cadeaubon

Valt er iets te vieren? Is er binnenkort iemand jarig of komen de feestdagen er weer aan? 🥳 Maak dan iemand blij met een onvergetelijk en actief cadeau: een avontuur in Spider City! Onze cadeaubon is het perfecte cadeau voor avonturiers van alle leeftijden. Durf jij het aan?

Fout: boekproces bestaat niet

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen van de Bende van de Groene Vingers en alle avonturen die plaatsvinden in Spider City.

Bekijk alle blogs
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!