FAQ

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen aan onze klantenservice. Kom je nog steeds niet uit je vraag? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Veelgebruikte formulieren

Is er nog plaats om te klimmen?

Tijdens het boeken van jouw avontuur in Spider City zie je direct op welke dagen en tijden er nog ruimte is om te klimmen.

Moet ik reserveren?

Wij raden wel aan dit te doen. Alleen dan kunnen wij garanderen dat er voldoende klimplaats is.

Hoe lang/oud moet je zijn om te kunnen klimmen?

In Spider City moet je minimaal 120 cm lang zijn om te kunnen klimmen. De adviesleeftijd hierbij is 6 jaar. De lengte is leidend, op basis hiervan bepalen wij of iemand mag klimmen of niet.

Dienen volwassenen mee te klimmen?

In Spider City kunnen kinderen vanaf 120 cm lang zelfstandig klimmen. Het is dan ook niet verplicht voor een volwassene om mee te klimmen, het mag uiteraard wel.

Kies jij ervoor om niet mee te klimmen? Dan is het wegens veiligheidsredenen niet mogelijk om rond te lopen in het klimgebied. Je kan plaatsnemen in ons Spider Café. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de klimhal en hoef je geen seconde van het avontuur te missen!

Toeschouwen, mag ik blijven kijken?

Toeschouwen is toegestaan in Spider City. In onze horeca kan jij genieten van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl de kinderen op avontuur gaan. Het Spider Café heeft een bijzonder uitzicht op onze klimhal, je hoeft dus geen seconde van het avontuur te missen. Als toeschouwer betaal je geen entree. Zonder ticket is het in verband met de veiligheid van onze klimmers niet toegestaan om rond te lopen in het speelgebied.

Hebben jullie kluisjes?

Ja, we hebben een plek om je waardevolle spullen achter te laten. Onze borgvakjes zijn te vinden bij de receptie. Wanneer jij je waardevolle spullen bij ons inlevert, krijg je het nummer van jouw borgvakje mee. Wil jij het borgvakje weer leeghalen? Laat dan het verkregen nummer zien aan onze receptiemedewerker. Er is altijd een medewerker aanwezig bij de receptie om toezicht te houden, je kan je spullen dus met een gerust hart achterlaten.

Kinderfeest – kan ik mijn feestje vieren in Spider City?

Dit kan! Tijdens jouw kinderfeestje kunnen maximaal 20 kinderen tegelijkertijd op avontuur. Er hoeven geen volwassenen mee te klimmen, maar dit mag natuurlijk wel. Er zijn maximaal 2 volwassenen toegestaan als begeleiding.

Een kinderfeestje is te boeken vanaf 6 feestgangers.

Moet er een volwassene meeklimmen tijdens het kinderfeestje in Spider City?

In Spider City kunnen kinderen vanaf 120 cm lang zelfstandig klimmen. Het is dan ook niet verplicht voor een volwassene om mee te klimmen gedurende het kinderfeestje, het mag uiteraard wel.

Klim je niet mee? In onze horeca kan jij genieten van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl de kinderen op avontuur gaan. Het Spider Café heeft een bijzonder uitzicht op onze klimhal, je hoeft dus geen seconde van het avontuur te missen. Als toeschouwer betaal je geen entree.

Kan ik mijn geld terug krijgen bij annulering?

Nee, je krijgt geen geld terug wanneer jij je boeking wil annuleren. Je kan wel je boeking laten aanpassen, dit kan op twee manieren:

  1. Je verplaatst de datum van je boeking naar een nieuwe datum naar keuze.
  2. Je ontvangt cadeaubonnen, deze zijn twee jaar geldig en te verzilveren wanneer jij wil.

Groepsgrootte: met hoe veel mensen mag je komen klimmen?

Er kunnen 30 personen tegelijk op avontuur in Spider City. Wil jij met een grote groep komen klimmen? Zorg er dan voor dat je van te voren reserveert, zo weet je zeker dat jouw groep op avontuur kan!

Wil je met een grotere groep klimmen? Neem dan contact met ons op. We kunnen namelijk werken met shifts om grotere groepen om de beurt te laten klimmen

Toiletten – kan ik in Spider City naar het toilet?

De toiletten in Spider City zijn enkel te gebruiken voor klimmers en het personeel van Spider City. Je kan tijdens je avontuur dus gewoon naar het toilet. Het is natuurlijk fijn als je geen gebruik hoeft te maken van ons sanitair tijdens het klimmen. We willen je dan ook vragen om voor je avontuur nog naar het toilet te gaan. Zo kan je optimaal genieten van je klimtijd!

Wij streven ernaar om alle sanitaire voorzieningen ieder uur schoon te maken.

Materialen – hoe vaak reinigen jullie de klimmaterialen?

De klimgordel, handschoenen en klimhelm worden na ieder gebruik hygiënisch gereinigd. Je klimt dus altijd met schone materialen!

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Makkelijk zittende kleding en stevige (gesloten) schoenen zijn het fijnst om in te klimmen. Klimmen met slippers, sandalen, Crocs of hakken is niet toegestaan.

Mijn kind is 1 cm te klein maar heeft wel de leeftijd, kan dit?

Nee, de lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.

Hoe verwerk ik mijn kortingscode of tegoedbon?

Je kortingscode of tegoedbon moet je gebruiken tijdens het boeken, achteraf is dit niet meer mogelijk! Je doet dit in stap 5 van ons boekingsproces. Vergeet niet je kortingskaart of vouchers mee te nemen naar Spider City.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Dit mag, we vragen wel dit niet binnen Spider City nuttigen. In het attractiepark zijn verschillende zitmogelijkheden waar je jouw eten en drinken kan nuttigen. Wil je in Spider City wat eten of drinken? Breng dan een bezoekje aan ons Spider Café.
Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan aan onze klantenservice. Zij staan voor jou klaar!

Contactformulier

Laat een berichtje achter

Stond jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Wil je een specifieke vraag stellen aan ons team of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een groepsuitje en kom je er met de veelgestelde vragen niet uit? Door een contactformulier in te vullen, komt jouw vraag direct in onze mailbox terecht. We doen ons best om je zo snel mogelijk een antwoord terug te sturen!

Kom je er met de veelgestelde vragen niet uit?

Geef ons dan een belletje! 📞

Ons team staat elke dag voor je klaar! Je kan ons telefonisch bereiken tussen 09.00 en 18.00 uur.

088-3697000
Plan jouw reis naar Spider City

Adres en route

Kan jij niet wachten om op avontuur te gaan? Plan dan nu alvast je route. Parkeren kan op het terrein van Attractiepark Rotterdam. Spider City is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij zijn gesloten
Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!