Gelijke kansen

In Spider City is iedereen welkom. Iedereen krijgt gelijke kansen en helpt elkaar wanneer dit nodig is. Als Social Enterprise doen wij ons best om de maatschappij elke dag een stukje inclusiever maken. 💚 Hoe wij dit doen lees je op deze pagina!

Het creëren van waardevol werk

In Spider City willen wij iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen en te groeien. Als Social Enterprise hebben we een duidelijke missie: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek bieden in ons team. Elke trajectmedewerker is gekoppeld aan een coach én een trajectbegeleider. Gezamenlijk stellen zij leerdoelen op en werken zij aan groei en verbinding, zij zijn er namelijk ook voor als luisterend oor. Op de werkvloer krijgen de trajectmedewerkers steun van onze buddy’s. Zij zijn er als vraagbaak, om hen nieuwe vaardigheden te leren en in te springen als het even teveel wordt.

Iedereen moet op avontuur kunnen

In Spider City ga je op avontuur en leer jij je grenzen verleggen. Iedereen is hier welkom, maar niet ieder kind krijgt de kans om te klimmen en vliegen in Spider City. Voor veel kinderen uit Rotterdam-Zuid is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Wij willen hier verandering in brengen, maar dit kunnen wij niet alleen.

Je kan bij ons een impact klimkaartje kopen. De prijs van dit klimkaartje is €7,50. Dit is de helft van een regulier ticket, de rest leggen wij bij. Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. 🤝🏼 Wij zorgen er dan ook voor dat het klimkaartje terecht komt bij een kind die dit echt nodig heeft.

Help jij ons mee om onze missie te voltooien?

Ik wil een kind blij maken

Onze impact gaat verder

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Ben je benieuwd naar welke impact wij nog meer maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!