Gelijke kansen

In Spider City is iedereen welkom. Iedereen krijgt gelijke kansen en helpt elkaar wanneer dit nodig is. Als Social Enterprise doen wij ons best om de maatschappij elke dag een stukje inclusiever maken. 💚 Hoe wij dit doen lees je op deze pagina!

Het creëren van waardevol werk

In Spider City willen wij iedereen de kans geven om zichzelf te ontwikkelen en te groeien. Als Social Enterprise hebben we een duidelijke missie: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek bieden in ons team. 💪

Elke trajectmedewerker is gekoppeld aan een coach én een trajectbegeleider. Gezamenlijk stellen zij leerdoelen op en werken zij aan groei en verbinding, zij zijn er namelijk ook voor als luisterend oor. Op de werkvloer krijgen de trajectmedewerkers steun van onze buddy’s. Zij zijn er als vraagbaak, om hen nieuwe vaardigheden te leren en in te springen als het even teveel wordt.

Iedereen moet op avontuur kunnen

In Spider City ga je op avontuur en leer jij je grenzen verleggen. Iedereen is hier welkom, maar niet elk kind krijgt de kans. Voor veel kinderen uit Rotterdam-Zuid is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Wij willen hier verandering in brengen, maar dit kunnen wij niet alleen.

Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. 🤝🏼 Ieder jaar geven wij 500 Spider City kaarten weg aan stichtingen en goede doelen. Samen zorgen wij ervoor dat het klimkaartje terecht komt bij een kind die dit echt nodig heeft.

Ken jij een stichting of een goed doel die zich inzet voor kinderen met een afstand tot een leuk uitje? En vind je dat zij ook in aanmerking moeten komen voor onze impact kaartjes? Meld ze dan aan door een e-mail te sturen naar marketing@spidercity.nl en geef in jouw mail duidelijk aan waarom jouw stichting of goede doel deze kaartjes verdient!

Onze impact gaat verder

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Ben je benieuwd naar welke impact wij nog meer maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!