Over ons

Welkom in Spider City, de nieuwste indoor belevenis van Fun Forest! 🕷️ In deze wereldprimeur ga jij op avontuur. Klim, spring en vlieg door Spider City. Durf jij het aan?

Praktisch

Vandaag: gesloten

Morgen: gesloten

Overmorgen: gesloten

Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact Route en parkeren

Coming soon: Spider City

Spider City zal later dit jaar openen

Wil jij op avontuur in Spider City? Dan moet je nog even wachten. Wij zijn nog hard aan het bouwen aan deze bijzondere attractie. Rond het najaar hopen wij jullie te kunnen verwelkomen in Spider City! 🕷️ Wil jij als eerste op avontuur in Spider City? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Maar dat is niet alles! Via onze nieuwsbrief ontvang je exclusieve kortingen en heb jij als eerste toegang tot de kaartverkoop van speciale evenementen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Trek je handschoenen maar aan

Zo werkt het klimmen
in Spider City

Trek onze speciale handschoenen aan en klim vliegensvlug verticaal de hoogste gebouwen op. Ben je boven? Dan is het tijd om aan je eigen zijde draad naar beneden te vliegen of naar het volgende object te zweven. 🕷️ Van gebouw naar gebouw, van boom naar boom. Zo ben je echt onderdeel van het avontuur, daar kan geen film of videospel tegenop.

 

Zo ziet dat eruit! 👇🏼

video-spider-city
Tarieven

Wat kost dat precies

 

Tarieven

Wat kost dat precies

Spider Klimmen

1.5 uur klimmen
1.5 uur klimmen

€19,95

Spider Combi Deal

1.5 uur klimmen en 30 minuten Spider Tower

22,95

Spider Combi Deluxe

2 uur klimmen en 30 minuten Spider Tower 2 uur klimmen

€24,95

Een echte wereldprimeur

Dit avontuur beleef je nergens anders

Ben jij op zoek naar een uniek en actief dagje uit? Dan is Spider City wat voor jou! Hier ga je klimmen zoals je nog nooit geklommen hebt. Het avontuur dat je hier beleeft is uniek en bestaat nergens anders. Perfect dus voor de actieveling die op zoek is naar avontuur. Check hier wat Spider City zo bijzonder maakt! 👇🏼

 • Wereldprimeur op het gebied van klimtechnologie
 • Een speel- en leeromgeving met een bijzonder verhaal
 • Social Enterprise waar impact maken centraal staat
 • Beoordeeld met een 9 gemiddeld door onze klimmers

Klimmer in de spotlight

'Hallo allemaal, ik ben Ties. Ik heb als één van de eersten in Spider City mogen klimmen. Dit is écht heel cool, je voelt je net een superheld! Je klimt met speciale handschoenen aan. Als je boven bent, kan je naar de overkant springen. In het begin is dit best spannend, maar als je een keertje gesprongen hebt wil je niet meer stoppen.'

Ties
Testklimmer Spider City

Dit is wat je kan verwachten

Onze parcoursen

 • Fun Walls

  Met jouw speciale klimhandschoenen klim je 90 graden verticaal de muur op. Onze Fun Walls hebben verschillende interactieve elementen wat het klimmen nog uitdagender maakt!

 • Spider Run

  Race over het parcours. We legt de route het snelste af? De Spider Run zal je echt uitdagen om je grenzen te verleggen!

 • Boom Box

  Spring van boom naar boom in dit magische stukje van Spider City. Hang in de takken, klim via de boomstam omhoog: in de Boom Box kan het allemaal!

 • Spider Tower

  Klim via de zijkant de Spider Tower op. Ben je boven? Dan is het tijd om jezelf tussen de elastieken naar beneden te laten vallen.

Praktische info

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat Spider City open?

Wanneer Spider City exact open zal gaan, weten we nog niet. Naar verwachting zullen wij in het voorjaar van 2023 Spider City kunnen openen. Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Hoe lang/oud moet je zijn om te kunnen klimmen?

In Spider City moet je minimaal 120 cm lang zijn om te kunnen klimmen. De adviesleeftijd hierbij is 6 jaar. De lengte is leidend, op basis hiervan bepalen wij of iemand mag klimmen of niet.

Dienen volwassenen mee te klimmen?

In Spider City kunnen kinderen vanaf 120 cm lang zelfstandig klimmen. Het is dan ook niet verplicht voor een volwassene om mee te klimmen, het mag uiteraard wel.

Kies jij ervoor om niet mee te klimmen? Dan is het wegens veiligheidsredenen niet mogelijk om rond te lopen in het klimgebied. Je kan plaatsnemen in ons Spider Café. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de klimhal en hoef je geen seconde van het avontuur te missen!

Is klimmen in Spider City veilig?

Veiligheid staat bij ons voorop! Voor je op avontuur mag in Spider City, krijg je een uitgebreide instructie. Hier leggen we uit hoe het klimmen in Spider City werkt en zorgen we ervoor dat je handschoenen en klimgordel goed zitten. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit klimmaterialen. Je zit goed gezekerd in onze gordels, er kan dus niks gebeuren. Ook zijn onze instructeurs altijd in de buurt om te helpen als je hulp nodig hebt.

Spider City voldoet aan alle nodige veiligheidsnormen en ons onderhoudsteam controleert de klimhal op dagelijkse basis.

Is Spider City alleen voor kinderen?

Nee, Spider City is leuk voor jong en oud!
Fun Forest Logo

Spider City is een sociale onderneming

Spider City is powered by Fun Forest, een sociale onderneming die leer- en werkplekken biedt aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gezamenlijk gaat onze sociale missie verder. Het is ons doel om samen voor 2031 minimaal honderdduizend levens positief te beïnvloeden! Ben je benieuwd naar de impact die wij maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Maak kennis met onze bijzondere locatie

Het debuut van Spider City

Spider City maakt onderdeel uit van Attractiepark Rotterdam. 🎢 Dit pretpark ligt op het oude AVR terrein in Rotterdam-Zuid. Je kan alleen Spider City bezoeken, maar er zijn ook combinatie tickets verkrijgbaar.

Meer weten over Attractiepark Rotterdam?

Klik dan hier!

Werken bij Spider City

Een avontuurlijke carrière

In Spider City worden dagelijks grenzen verlegd. Onze belevenis is uniek, de manier waarop je klimt is een wereldprimeur op het gebied van klimtechniek en onze sociale missie geeft Spider City nog meer lading.

Maar misschien nog wel belangrijker is ons team. Zij zorgen ervoor dat elke gast een geweldige dag beleeft. Zij staan altijd klaar met een glimlach, net dat beetje extra aandacht om mensen helpen hun grenzen te verleggen. Kom jij ons team versterken om onze gasten een onvergetelijke belevenis te geven? Kijk dan snel naar onze vacatures.

Mis nooit meer wat

Volg ons op social media

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Spider City? Volg ons dan op social media! Hier delen wij toffe foto's, win acties, verhalen en nog veel meer. Dit wil je niet missen!

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!