Horeca

In onze horeca kan jij genieten van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl de kinderen op avontuur gaan. Maar ook voor de klimmers is er een hoop lekkers te vinden. Geniet samen van een geweldig uitzicht over de klimhal en de lekkerste snacks! ☕

Relaxen zonder het avontuur te missen

In onze Recyclebar, waarvan de naam verwijst naar de gerecyclede materialen die voor de bouw zijn gebruikt, geniet je niet alleen van een heerlijk kopje koffie of thee, maar kan je ook ontspannen door gebruik te maken van onze luxe faciliteiten. Zo kan jij je telefoon opladen of even ontspannen door een magazine te lezen.

Maar je hoeft geen seconde van de actie te missen. 💪🏼 De horecagelegenheid heeft namelijk een bijzonder uitzicht op onze klimhal.

Relaxen zonder het avontuur te missen

In ons Spider Café geniet je niet alleen van een heerlijk kopje koffie of thee, maar kan je ook ontspannen door gebruik te maken van onze luxe faciliteiten. Zo kan jij je telefoon opladen of even ontspannen door een magazine te lezen.

Maar je hoeft geen seconde van de actie te missen. 💪🏼 Het Spider Café heeft namelijk een bijzonder uitzicht op onze klimhal.

Boek hier jouw avontuur!

Horeca die impact maakt

Spider City werkt samen met partners die een positieve impact willen maken op de wereld, ook in onze horeca. Zo schenken wij bijvoorbeeld Fair Trade koffie. Maar wij maken zelf ook impact in onze keuken. Wij zijn namelijk een Social Enterprise met een doel: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in ons team.

Horeca die impact maakt

Spider City werkt samen met partners die een positieve impact willen maken op de wereld, ook in onze horeca. Zo schenken wij bijvoorbeeld Fair Trade koffie. Maar wij maken zelf ook impact in onze keuken. ☕

Wij zijn namelijk een Social Enterprise met een doel: jonge mensen, die moeilijk aan een baan komen, een leer- en werkplek te bieden in ons team. Jouw kopje thee of koffie is dus niet alleen lekker, maar helpt ons ook onze missie te voltooien. Dat smaakt pas goed! 💪🏼

Lees meer over onze missie

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!