Glow in the Dark klimmen

Welkom in de wonderen wereld van Glow in the Dark klimmen! Op de tweede verdieping van Spider City klim je in een donkere hal over en door obstakels die tot leven komen in lichtgevende kleuren. Een uur lang ga je op avontuur in twee klimparcoursen!

Praktisch

Vandaag: gesloten
Morgen: gesloten
Overmorgen: gesloten
Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact Route en parkeren Tarieven

Indoor klimpark

Ben je 6 jaar of ouder? Dan mag je op avontuur in twee unieke Glow in the Dark parcoursen! Nadat je de instructie gevolgd hebt, krijg je een klimgordel aan. Nu kan het klimavontuur beginnen! De twee parcoursen hebben beide een constante hoogte van 3 meter. Gelukkig zit je altijd veilig vast, omdat je met een continue zekersysteem klimt.

In de twee Glow in the Dark klimparcoursen kom je van alles tegen: bruggen, netten en ziplines! Ook zijn er een paar uitdagende obstakels, zoals het vliegtuig en de piratenbrug. De onderdelen en muren waar je langs klimt lichten op in het donker, wat de ervaring extra bijzonder maakt! Wanneer ga jij het 'Glow in the Dark' avontuur aan?

Boek nu jouw tickets!
Glow in the dark omgeving met plantje en klimmateriaal

Glow in the dark!

Wat is er cooler dan klimmen hoog boven de grond? Klimmen in het donker natuurlijk!

Best spannend, maar gelukkig is het niet helemaal donker tijdens het klimmen. De klimonderdelen en muren komen tot leven met lichtgevende kleuren door de speciale ‘’black light’’ lampen. Daardoor zie je precies waar je heen kunt klimmen, klauteren en tokkelen. Glow in the Dark klimmen is een unieke ervaring en super leuk om samen te doen!

Koop hier tickets!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!