WWF

Wist jij dat Spider City samenwerkt met het WWF? 💪🏼 Samen zijn wij op een missie: de wereld een stukje groener maken. Maar onze partnership gaat verder dan dat. Ben jij een Ranger, dan krijg jij standaard 20% korting op jouw avontuur in Spider City. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Het Rangerprogramma

Korting op jouw avontuur in Spider City

Ben jij Ranger? Dan heb je geluk! Als Ranger krijg je namelijk korting op jouw avontuur in Spider City! 😱 Het hele jaar door ontvang jij 20% korting op jouw avontuur in Spider City, hoe cool is dat?

Maar dit is niet alles! Het WWF en Spider City organiseren elk jaar een onvergetelijk evenement: de Rangerdag. 🐼 Op deze Rangerdag is het één groot feest. Rangers mogen met hun hele familie langskomen om op avontuur te gaan in Spider City. Naast het klimmen en vliegen is er nog veel meer leuks te doen. Dit wil je niet missen!

Over de WWF Rangers

De Rangers van het Wereld Natuur Fonds komen in actie voor de prachtige natuur en wilde dieren. Als je Ranger wordt, leer je hoe jij een echte natuurbeschermer kan zijn! Hoe ze dat doen?

  • Het WWF stuurt je regelmatig het meest diervriendelijke magazine Ranger Junior of Ranger Report.
  • Ze leren je coördinaten lezen, dieren herkennen aan hun poten of vacht, hoe we het bos kunnen beschermen en nog veel meer.
  • Je krijgt actietips, zodat je actie kunt voeren voor je favoriete wilde dier.
  • Elke maand ontvang je de leukste of spannendste nieuwtjes, duurzame knutseltips tips en prijsvragen in je mailbox (of die van je ouders).

Onze impact gaat verder

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Ben je benieuwd naar welke impact wij nog meer maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!