WWF

Wist jij dat Spider City samenwerkt met het WWF? 💪🏼 Samen zijn wij op een missie: de wereld een stukje groener maken. Maar onze partnership gaat verder dan dat. Ben jij een Ranger, dan krijg jij standaard 20% korting op jouw avontuur in Spider City. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Het WWF kinderfeestje

Coming soon: vanaf zomer 2023 beschikbaar!

Vier jij je kinderfeestje bij Spider City? Dan staat jullie een groot avontuur te wachten! Jij en je vriendjes gaan namelijk op een spannende missie. Jullie worden lid van de Bende van de Groene Vingers en krijgen de taak om de stad te veroveren en weer groen te maken. Is dit jullie gelukt? Dan krijgen jullie een bijzondere beloning mee naar huis.

Een kinderfeestje in Spider City is niet alleen super cool, maar je draagt ook bij aan het tegengaan van ontbossing! Voor ieder kinderfeestje in Spider City plant het WWF namelijk 15m2 aan Atlantisch Regenwoud.

Samen zijn we op een missie

Er is iets aan de hand in de wereld. Overal waar je kijkt ziet het grijs van de gebouwen. Er is geen oog meer voor de natuur en dat is te zien. De natuur verliest het van de stad en het groen verdwijnt sneller dan ooit. Maar toen gebeurde er iets bijzonders. Op de grijze gebouwen verschenen handdrukken. Niet zomaar handdrukken, handdrukken met groene vingers. Waar kwamen deze mysterieuze handdrukken vandaan?

Tijdens jouw kinderfeestje word je lid van de Bende van de Groene Vingers. Lukt het jou om de stad te overwinnen en de wereld weer groen te maken?

Spelenderwijs leren over de natuur

Wij streven naar een aarde waar iedereen zich verbonden voelt door spelen en leren. Verbonden met elkaar maar ook met de natuur. Samen gaan jullie plezier en groei beleven door een avontuur in Spider City.

In Spider City komen kinderen spelenderwijs in aanraking met de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur. Dankzij het WWF zijn er verschillende informatiepunten te vinden in Spider City. Leren over de natuur was nog nooit zo leuk!

Tickets

Het Rangerprogramma

Korting op jouw avontuur in Spider City

Ben jij Ranger? Dan heb je geluk! Als Ranger krijg je namelijk korting op jouw avontuur in Spider City! 😱 Het hele jaar door ontvang jij 20% korting op jouw avontuur in Spider City, hoe cool is dat?

Maar dit is niet alles! Het WWF en Spider City organiseren elk jaar een onvergetelijk evenement: de Rangerdag. 🐼 Op deze Rangerdag is het één groot feest. Rangers mogen met hun hele familie langskomen om op avontuur te gaan in Spider City. Naast het klimmen en vliegen is er nog veel meer leuks te doen. Dit wil je niet missen!

Over de WWF Rangers

De Rangers van het Wereld Natuur Fonds komen in actie voor de prachtige natuur en wilde dieren. Als je Ranger wordt, leer je hoe jij een echte natuurbeschermer kan zijn! Hoe ze dat doen?

  • Het WWF stuurt je regelmatig het meest diervriendelijke magazine Ranger Junior of Ranger Report.
  • Ze leren je coördinaten lezen, dieren herkennen aan hun poten of vacht, hoe we het bos kunnen beschermen en nog veel meer.
  • Je krijgt actietips, zodat je actie kunt voeren voor je favoriete wilde dier.
  • Elke maand ontvang je de leukste of spannendste nieuwtjes, duurzame knutseltips tips en prijsvragen in je mailbox (of die van je ouders).

Onze impact gaat verder

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Ben je benieuwd naar welke impact wij nog meer maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling