Kinderfeestje

Het coolste kinderfeestje vier je in Spider City. 🕷️ Klim, spring en vlieg tijdens jouw onvergetelijke avontuur met de Bende van de Groene Vingers. Avontuur gegarandeerd!

Coming soon: Spider City

Spider City zal later dit jaar openen

Wil jij op avontuur in Spider City? Dan moet je nog even wachten. Wij zijn nog hard aan het bouwen aan deze bijzondere attractie. Rond het najaar hopen wij jullie te kunnen verwelkomen in Spider City! 🕷️ Wil jij als eerste op avontuur in Spider City? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Maar dat is niet alles! Via onze nieuwsbrief ontvang je exclusieve kortingen en heb jij als eerste toegang tot de kaartverkoop van speciale evenementen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
De Bende van de Groene Vingers Kinderfeest

Samen op missie om de stad te veroveren

Vier jij je kinderfeestje bij Spider City? Dan staat jullie een groot avontuur te wachten! Jij en je vriendjes gaan namelijk op een spannende missie. Jullie worden lid van de Bende van de Groene Vingers en krijgen de taak om de stad te veroveren en weer groen te maken.

Is dit jullie gelukt? Dan krijgen jullie een bijzondere beloning mee naar huis!

De Bende van de Groene Vingers Kinderfeest

Samen op missie om de stad te veroveren

Vier jij je kinderfeestje bij Spider City? Dan staat jullie een groot avontuur te wachten! Jij en je vriendjes gaan namelijk op een spannende missie. Jullie worden lid van de Bende van de Groene Vingers en krijgen de taak om de stad te veroveren en weer groen te maken.

Is dit jullie gelukt? Dan krijgen jullie een bijzondere beloning mee naar huis.

Boek hier jouw kinderfeestje

Bekijk hier hoe een feestje in Spider City eruit kan zien:

Bende van de Groene Vingers Feestje

Voor kinderen vanaf 7 jaar oud

 

  • Minimaal 7 jaar en 120 cm lang
  • Vanaf 6 feestgangers
  • 1,5 uur klimplezier
  • Inclusief zakje chips en pakje drinken
  • Met aandenken aan Spider City voor alle kinderen
Een kinderfeestje in Spider City

Zo ziet jouw avontuur eruit

Kliminstructie
Tijdens de kliminstructie maken jullie kennis met de Bende van de Groene Vingers. Nadat jullie de missie hebben gekregen, is het tijd om de speciale klimhandschoenen aan te trekken. Om ervoor te zorgen dat jullie veilig op avontuur kunnen, krijgen jullie eerst een instructie van een van onze kliminstructeurs.


De missie

Zitten je handschoenen goed en heb je de instructie gehad? Dan ben jij klaar om op avontuur te gaan! Jullie krijgen anderhalf uur de tijd om de missie van de Bende van de Groene Vingers te voltooien. Lukt het jullie om de stad weer groen te maken en de code te kraken? Dan staat jullie een lekkere beloning te wachten!

Een onvergetelijk aandenken
Yes, jullie hebben de missie gehaald en zijn nu officieel lid van de Bende van de Groene Vingers! Als cadeautje krijgen jullie allemaal een bijzonder diploma mee naar huis. Zo kunnen jullie thuis je groene vingers verder ontwikkelen.
Ben jij de rebel die wij zoeken?

Spider City en de Bende van de Groene Vingers

Er is iets aan de hand in de wereld. Overal waar je kijkt ziet het grijs van de gebouwen. Er is geen oog meer voor de natuur en dat is te zien. De natuur verliest het van de stad en het groen verdwijnt sneller dan ooit. Maar toen gebeurde er iets bijzonders. Op de grijze gebouwen verschenen handdrukken. Niet zomaar handdrukken, handdrukken met groene vingers. Waar komen deze mysterieuze handdrukken vandaan?

Tijdens jouw kinderfeestje word je lid van de Bende van de Groene Vingers. Lukt het jou om de stad te overwinnen en de wereld weer groen te maken?

Lees het hele verhaal
Bewegend leren over de natuur

Leerzaam en leuk

Een kinderfeestje in Spider City is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. De kinderen worden meegenomen in een verhaal waar zij de hoofdrol in spelen. Klimmend, springend en vliegend worden zij de held, daar kan geen film of videospel tegenop! Maar dit is niet het enige wat een kinderfeestje in Spider City onvergetelijk maakt. Check hier wat jouw kinderfeestje zo bijzonder maakt! 👇🏼

  • Jullie leren over de natuur tijdens een spannend avontuur.
  • Spider City is een wereldprimeur op het gebied van klimtechniek, jouw kinderfeestje is dus echt bijzonder!
  • Jullie gaan lekker bewegen en worden uitgedaagd om je grenzen te verleggen.
  • Met jouw kinderfeestje steun je het WWF.

Spider City en het WWF

Het WWF heeft zich aangesloten bij de Bende van de Groene Vingers en strijdt met ons mee om de wereld weer groen te maken. 💪🏼Vier jij je kinderfeestje in Spider City, dan leer jij niet alleen over de natuur maar maak jij de wereld ook écht een stukje groener. Voor elk kinderfeestje dat wij vieren, plant het WWF een boom in Brazilië.

Meer weten over onze samenwerking met het WWF? Klik dan hier.

Wat is een verjaardag zonder een cadeau?

Het feest compleet met een bloeidiploma

Hebben jullie de missie van de Bende van de Groene Vingers succesvol afgerond? Wat goed! Maar jouw missie zit er nog lang niet op. Na elk kinderfeestje krijgen alle kinderen een speciaal bloeidiploma mee naar huis. Met behulp van hun groene vingers zullen hier vanzelf plantjes uitgroeien, hoe cool is dat!

Op deze manier blijven ze ook na hun avontuur nog bezig met het groener maken van de stad.

Laat het feestje maar beginnen

Boek jouw avontuur

Heb jij ook zin in een feestje? Trek je klimhandschoenen aan en laat het feest beginnen! Het boeken van jouw kinderfeestje kan gewoon via onze website. Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op. 📞

Plan jouw reis naar Spider City

Adres en route

Kan jij niet wachten om op avontuur te gaan? Plan dan nu alvast je route. Parkeren kan op het terrein van Attractiepark Rotterdam. Spider City is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij zijn gesloten
Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Praktische info

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat Spider City open?

Wanneer Spider City exact open zal gaan, weten we nog niet. Naar verwachting zullen wij in het voorjaar van 2023 Spider City kunnen openen. Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Kinderfeest – kan ik mijn feestje vieren in Spider City?

Dit kan! Tijdens jouw kinderfeestje kunnen maximaal 20 kinderen tegelijkertijd op avontuur. Er hoeven geen volwassenen mee te klimmen, maar dit mag natuurlijk wel. Er zijn maximaal 2 volwassenen toegestaan als begeleiding.

Een kinderfeestje is te boeken vanaf 6 feestgangers.

Hoe duur is een kinderfeestje in Spider City?

Een kinderfeestje in Spider City kost € 22,95 per persoon.

Moet er een volwassene meeklimmen tijdens het kinderfeestje in Spider City?

In Spider City kunnen kinderen vanaf 120 cm lang zelfstandig klimmen. Het is dan ook niet verplicht voor een volwassene om mee te klimmen gedurende het kinderfeestje, het mag uiteraard wel.

Klim je niet mee? In onze horeca kan jij genieten van een heerlijk kopje koffie of thee terwijl de kinderen op avontuur gaan. Het Spider Café heeft een bijzonder uitzicht op onze klimhal, je hoeft dus geen seconde van het avontuur te missen. Als toeschouwer betaal je geen entree.

Ik weet niet precies hoeveel kinderen er deelnemen. Kan ik dan toch reserveren?

Ja, dat kan. Wij adviseren om te reserveren voor het totale aantal uitgenodigde kinderen. Zo weet je zeker dat iedereen op avontuur kan. In onze voorwaarden beschrijven we hoe Spider City omgaat met afmeldingen en geld retour.

Is de lengte of leeftijd bepalend of je mee mag klimmen?

De lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.

Kan ik een optie plaatsen voor een kinderfeest?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Je kunt een kinderfeest alleen direct boeken via deze link:

https://www.spidercity.nl/#ticketpopup-kinderfeestje

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!
Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!