Kinderfeestje

Het coolste kinderfeestje vier je in Spider City. 🕷️ Klim, spring en vlieg tijdens jouw onvergetelijke avontuur met de Bende van de Groene Vingers. Avontuur gegarandeerd!

Coming soon!

Vanaf zomer 2023 beschikbaar

Hé feestbeest! Wil jij je verjaardag vieren in Spider City? Helaas is ons speciale kinderfeest arrangement nog niet helemaal af, hier moet je dus nog even op wachten... Natuurlijk vinden we het hartstikke leuk als je met een groepje komt klimmen in Spider City, maar hier zullen geen extra's aan verbonden zijn. We verwachten dat het Spider City kinderfeest in de zomer van 2023 te boeken is. 🕷️ Wil jij het Spider City kinderfeestje als eerste beleven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van de lancering van ons kinderfeestje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
De Bende van de Groene Vingers Kinderfeest

Samen op missie om de stad te veroveren

Vier jij je kinderfeestje bij Spider City? Dan staat jullie een groot avontuur te wachten! Jij en je vriendjes gaan namelijk op een spannende missie. Jullie worden lid van de Bende van de Groene Vingers en krijgen de taak om de stad te veroveren en weer groen te maken.

Is dit jullie gelukt? Dan krijgen jullie een bijzondere beloning mee naar huis!

De Bende van de Groene Vingers Kinderfeest

Samen op missie om de stad te veroveren

Vier jij je kinderfeestje bij Spider City? Dan staat jullie een groot avontuur te wachten! Jij en je vriendjes gaan namelijk op een spannende missie. Jullie worden lid van de Bende van de Groene Vingers en krijgen de taak om de stad te veroveren en weer groen te maken.

Is dit jullie gelukt? Dan krijgen jullie een bijzondere beloning mee naar huis.

Bekijk hier hoe een feestje in Spider City eruit kan zien:

Bende van de Groene Vingers Feestje

 

  • Minimaal 6 jaar oud
  • Vanaf 6 feestgangers
  • 1,5 uur klimplezier
  • Inclusief zakje chips en pakje drinken
  • Met aandenken aan Spider City voor alle kinderen
Een kinderfeestje in Spider City

Zo ziet jouw avontuur eruit

Kliminstructie
Tijdens de kliminstructie maken jullie kennis met de Bende van de Groene Vingers. Nadat jullie de missie hebben gekregen, is het tijd om de speciale klimhandschoenen aan te trekken. Om ervoor te zorgen dat jullie veilig op avontuur kunnen, krijgen jullie eerst een instructie van een van onze kliminstructeurs.


De missie

Zitten je handschoenen goed en heb je de instructie gehad? Dan ben jij klaar om op avontuur te gaan! Jullie krijgen anderhalf uur de tijd om de missie van de Bende van de Groene Vingers te voltooien. Lukt het jullie om de stad weer groen te maken en de code te kraken? Dan staat jullie een lekkere beloning te wachten!

Een onvergetelijk aandenken
Yes, jullie hebben de missie gehaald en zijn nu officieel lid van de Bende van de Groene Vingers! Als cadeautje krijgen jullie allemaal een bijzonder diploma mee naar huis. Zo kunnen jullie thuis je groene vingers verder ontwikkelen.
Ben jij de rebel die wij zoeken?

Spider City en de Bende van de Groene Vingers

Er is iets aan de hand in de wereld. Overal waar je kijkt ziet het grijs van de gebouwen. Er is geen oog meer voor de natuur en dat is te zien. De natuur verliest het van de stad en het groen verdwijnt sneller dan ooit. Maar toen gebeurde er iets bijzonders. Op de grijze gebouwen verschenen handdrukken. Niet zomaar handdrukken, handdrukken met groene vingers. Waar komen deze mysterieuze handdrukken vandaan?

Tijdens jouw kinderfeestje word je lid van de Bende van de Groene Vingers. Lukt het jou om de stad te overwinnen en de wereld weer groen te maken?

Lees het hele verhaal
Bewegend leren over de natuur

Leerzaam en leuk

Een kinderfeestje in Spider City is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. De kinderen worden meegenomen in een verhaal waar zij de hoofdrol in spelen. Klimmend, springend en vliegend worden zij de held, daar kan geen film of videospel tegenop! Maar dit is niet het enige wat een kinderfeestje in Spider City onvergetelijk maakt. Check hier wat jouw kinderfeestje zo bijzonder maakt! 👇🏼

  • Jullie leren over de natuur tijdens een spannend avontuur.
  • Spider City is een wereldprimeur op het gebied van klimtechniek, jouw kinderfeestje is dus echt bijzonder!
  • Jullie gaan lekker bewegen en worden uitgedaagd om je grenzen te verleggen.
  • Met jouw kinderfeestje steun je het WWF.

Spider City en het WWF

Het WWF heeft zich aangesloten bij de Bende van de Groene Vingers en strijdt met ons mee om de wereld weer groen te maken. 💪🏼Vier jij je kinderfeestje in Spider City, dan leer jij niet alleen over de natuur maar maak jij de wereld ook écht een stukje groener. Voor elk kinderfeestje dat wij vieren, plant het WWF een boom in Brazilië.

Meer weten over onze samenwerking met het WWF? Klik dan hier.

Wat is een verjaardag zonder een cadeau?

Het feest compleet met een bloeidiploma

Hebben jullie de missie van de Bende van de Groene Vingers succesvol afgerond? Wat goed! Maar jouw missie zit er nog lang niet op. Na elk kinderfeestje krijgen alle kinderen een speciaal bloeidiploma mee naar huis. Met behulp van hun groene vingers zullen hier vanzelf plantjes uitgroeien, hoe cool is dat!

Op deze manier blijven ze ook na hun avontuur nog bezig met het groener maken van de stad.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling