Kinderfeestje

Hierperdepiep, hoeraa! Er is er één jarig en dat moet gevierd worden. Het coolste kinderfeestje vier je bij Spider City! 🕷️ Klim, spring, vlieg en beleef een onvergetelijk verjaardagsavontuur met jouw vriendjes en vriendinnetjes. Plezier gegarandeerd!

Het is feest!

Vier jouw kinderfeestje bij Spider City!

Hé feestbeest! Wil jij je verjaardag vieren? Kom dan naar Spider City! Daar is het altijd feest. Bij Spider City stel je zelf je eigen kinderfeestje samen!

  • Ga jij met je vrienden klimmen, springen en vliegen als een echte superheld bij Spider City?
  • Lijkt het je ook leuk om je eigen pizza te maken? Of eet je liever een lekkere taart?

Het kan allemaal!

Zo kan jouw kinderfeestje bij Spider City eruit zien!

Boek gemakkelijk jouw kinderfeestje

  • Altijd 100% zeker van je plek
  • Wijzig eenvoudig je plannen als er toch nog iets verandert

Zo ziet jouw avontuur eruit

Een kinderfeestje bij Spider City

Welkom!
Welkom op jouw Spider City kinderfeestje! Een half uur voordat je start met klimmen, staat jouw verjaardagstafel klaar. Verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes aan tafel en geniet van frisse limonade. Samen taart eten behoort ook tot de mogelijkheden, deze optie is gemakkelijk bij te boeken. Wanneer jullie aan tafel zitten kunnen de cadeaus worden uitgepakt!

Kliminstructie
Om te kunnen beginnen aan het echte avontuur, trekken jullie eerst speciale klimhandschoenen en een klimgordel aan. Nu zijn jullie echte superhelden! Om ervoor te zorgen dat jullie veilig op avontuur kunnen, krijgen jullie eerst een instructie van een van onze kliminstructeurs.

Klimmen, springen en vliegen!
Zitten je handschoenen goed en heb je de instructie gehad? Dan ben jij klaar om op avontuur te gaan! Jullie krijgen anderhalf uur de tijd om samen te klimmen, springen en vliegen. Wie wint de race op de stormbaan? En wie durft er van wand naar wand te vliegen als een echte superheld? Na het klimmen hebben jullie een zakje chips en limonade wel verdiend!

Pizza en/of taart bij je feestje?
Maak jouw feestje compleet met pizza en/of taart. De taart krijg je vooraf op tafel om te delen met je vrienden. Als je zelf pizza gaat beleggen, dan kan je kiezen of je dat vooraf of achteraf wil doen. Je krijgt allerlei lekkere toppings om jouw pizzabodem mee te beleggen; paprika, pesto, salami en/of mozzarella. Daarna gaat de pizza de oven in. Even wachten tot hij klaar is, goed blazen en dan genieten van jouw eigen gemaakte pizza!

Voor onze klimfeestjes geldt...

Kom gezellig klimmen!

  • Alle kinderen zijn minimaal 6 jaar oud
  • Vanaf 6 feestbeesten
  • 1,5 uur Spider City klimplezier
  • Inclusief zakje chips en limonade
  • Extra bij te boeken: zelf pizza maken of een lekkere taart eten
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!