Schoolreisje

Ben je opzoek naar een actief en onvergetelijk schoolreisje? Dan ben je bij Spider City aan het juiste adres! 🕷️ Klim, spring en vlieg tijdens jouw onvergetelijke avontuur in onze speel- en leeromgeving. Avontuur gegarandeerd!

Samen op missie in Spider City

Ga jij met je klas naar Spider City? Dan staat jullie een groot avontuur te wachten! In deze wereldprimeur voel jij je een ware held en verover jij de stad. Trek onze speciale handschoenen aan en klim vliegensvlug de hoogste gebouwen op. Ben je boven? Dan is het tijd om aan je eigen zijde draad naar beneden te vliegen of naar het volgende object te zweven. 😱 Van gebouw naar gebouw, van boom naar boom. Zo ben je echt onderdeel van het avontuur, daar kan geen film of videospel tegenop.

Ben jij klaar voor avontuur? Trek dan je speciale handschoenen aan en maak je klaar voor grote hoogtes!

Vraag GRATIS een offerte aan

Bekijk hier hoe jouw schoolreisje in Spider City eruit kan zien:

Een schoolreisje in Spider City

Zo ziet jouw avontuur eruit

Veilig klimmen dankzij onze instructeurs

Tijdens de kliminstructie maken jullie kennis met de unieke klimtechniek van Spider City. Om ervoor te zorgen dat jullie veilig op avontuur kunnen, krijgen jullie eerst een instructie van een van onze kliminstructeurs. Nadat jullie de kliminstructie hebben gekregen, is het tijd om de speciale klimhandschoenen aan te trekken, het is tijd om op avontuur te gaan!

Een leuk en leerzaam avontuur

Zitten je handschoenen goed en heb je de instructie gehad? Dan ben jij klaar om op avontuur te gaan! Jullie krijgen anderhalf uur de tijd om op avontuur te gaan in onze unieke klimomgeving. Tijdens het avontuur komen de kinderen niet alleen in beweging, maar leren zij ook over de natuur.

Dit doe je nergens anders

Je kan nergens klimmen als in Spider City. Check hier wat
jouw schoolreisje zo bijzonder maakt! 👇🏼

  • Jullie leren over de natuur tijdens een spannend avontuur.
  • Spider City is een wereldprimeur op het gebied van klimtechniek, jouw schoolreisje is dus echt bijzonder!
  • Jullie gaan lekker bewegen en worden uitgedaagd om je grenzen te verleggen.

 

Een schoolreisje om nooit te vergeten

Boek jouw avontuur in Spider City

In Spider City wordt jouw schoolreisje gegarandeerd een groot succes. Met onze klantenservice stel jij het perfecte klassenuitje samen. Zij staan voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen.

Jij maakt het verschil!

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Dankzij jou kunnen wij werken aan onze sociale doelen. Ben je benieuwd naar de impact die wij maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Speciaal voor schoolreisjes!

Op de hoogte blijven?

Vind je het leuk om op de hoogte te zijn van wat er speelt bij Spider City en ontvang je graag de leukste deals voor schoolreisjes in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze speciale nieuwsbrief over schoolreisjes!

Meld je aan voor de schoolreisjes nieuwsbrief

Formulier

Schoolreisje aanvragen

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een schoolreisje bij Spider City! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Kom je er niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: Spider City is vaak het rustigst in de ochtend.

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!