Schoolreisje

Ben je opzoek naar een actief en onvergetelijk schoolreisje? Dan ben je bij Spider City aan het juiste adres! 🕷️ Klim, spring en vlieg tijdens jouw onvergetelijke avontuur in onze speel- en leeromgeving. Avontuur gegarandeerd!

Coming soon: Spider City

Spider City zal later dit jaar openen

Wil jij op avontuur in Spider City? Dan moet je nog even wachten. Wij zijn nog hard aan het bouwen aan deze bijzondere attractie. Rond het najaar hopen wij jullie te kunnen verwelkomen in Spider City! 🕷️ Wil jij als eerste op avontuur in Spider City? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Maar dat is niet alles! Via onze nieuwsbrief ontvang je exclusieve kortingen en heb jij als eerste toegang tot de kaartverkoop van speciale evenementen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Formulier

Schoolreisje aanvragen

Hé, wat leuk dat je benieuwd bent naar een schoolreisje bij Spider City! Vul je het onderstaande formulier voor ons in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Zijn er nog dingen die niet zeker zijn, zoals het deelnemersaantal of de datum? Vul dan een schatting in, dan maken we het later definitief.

Samen op missie in Spider City

Ga jij met je klas naar Spider City? Dan staat jullie een groot avontuur te wachten! In deze wereldprimeur voel jij je een ware held en verover jij de stad. Trek onze speciale handschoenen aan en klim vliegensvlug horizontaal de hoogste gebouwen op. Ben je boven? Dan is het tijd om aan je eigen zijde draad naar beneden te vliegen of naar het volgende object te zweven. 😱 Van gebouw naar gebouw, van boom naar boom. Zo ben je echt onderdeel van het avontuur, daar kan geen film of videospel tegenop.

Ben jij klaar voor avontuur? Trek dan je speciale handschoenen aan en maak je klaar voor grote hoogtes!

Boek hier jouw schoolreisje

Bekijk hier hoe jouw schoolreisje in Spider City eruit kan zien:

Spider City Schoolreisje

Voor kinderen vanaf 7 jaar oud en 120 cm lang

 

  • 1,5 uur klimplezier
  • Tot 25 leerlingen: € 350 ,- (vaste prijs)
  • 25 tot 100 leerlingen: € 13,95 p.p.
  • Vanaf 100 leerlingen: € 12,95 p.p.
Een schoolreisje in Spider City

Zo ziet jouw avontuur eruit

Veilig klimmen dankzij onze instructeurs

Tijdens de kliminstructie maken jullie kennis met de unieke klimtechniek van Spider City. Om ervoor te zorgen dat jullie veilig op avontuur kunnen, krijgen jullie eerst een instructie van een van onze kliminstructeurs. Nadat jullie de kliminstructie hebben gekregen, is het tijd om de speciale klimhandschoenen aan te trekken, het is tijd om op avontuur te gaan!

Een leuk en leerzaam avontuur

Zitten je handschoenen goed en heb je de instructie gehad? Dan ben jij klaar om op avontuur te gaan! Jullie krijgen anderhalf uur de tijd om op avontuur te gaan in onze unieke klimomgeving. Tijdens het avontuur komen de kinderen niet alleen in beweging, maar leren zij ook over de natuur.

Dit doe je nergens anders

Je kan nergens klimmen als in Spider City. Check hier wat
jouw kinderfeestje zo bijzonder maakt! 👇🏼

  • Jullie leren over de natuur tijdens een spannend avontuur.
  • Spider City is een wereldprimeur op het gebied van klimtechniek, jouw schoolreisje is dus echt bijzonder!
  • Jullie gaan lekker bewegen en worden uitgedaagd om je grenzen te verleggen.

 

Een schoolreisje om nooit te vergeten

Boek jouw avontuur in Spider City

In Spider City wordt jouw schoolreisje gegarandeerd een groot succes. Met onze klantenservice stel jij het perfecte klassenuitje samen. Zij staan voor jou klaar en beantwoorden graag al jouw vragen.

Jij maakt het verschil!

Spider City zet zich als Social Enterprise in voor verschillende doelen die ons dicht bij het hart liggen. Dankzij jou kunnen wij werken aan onze sociale doelen. Ben je benieuwd naar de impact die wij maken? Wij vertellen je er graag meer over! 👇🏼

Plan jouw reis naar Spider City

Adres en route

Kan jij niet wachten om op avontuur te gaan? Plan dan nu alvast je route. Parkeren kan op het terrein van Attractiepark Rotterdam. Spider City is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij zijn gesloten
Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Praktische info

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat Spider City open?

Wanneer Spider City exact open zal gaan, weten we nog niet. Naar verwachting zullen wij in het voorjaar van 2023 Spider City kunnen openen. Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws.

Hoe lang/oud moet je zijn om te kunnen klimmen?

In Spider City moet je minimaal 120 cm lang zijn om te kunnen klimmen. De adviesleeftijd hierbij is 6 jaar. De lengte is leidend, op basis hiervan bepalen wij of iemand mag klimmen of niet.

Hoe duur is een schoolreisje in Spider City?

Een schoolreisje tot 25 leerlingen kost € 350,- (vaste prijs). Voor een groep van 25 tot 100 leerlingen kost het € 13,95 per persoon en voor groepen vanaf 100 leerlingen kost het € 12,95 per persoon.

Is klimmen in Spider City veilig?

Veiligheid staat bij ons voorop! Voor je op avontuur mag in Spider City, krijg je een uitgebreide instructie. Hier leggen we uit hoe het klimmen in Spider City werkt en zorgen we ervoor dat je handschoenen en klimgordel goed zitten. Wij maken gebruik van de beste kwaliteit klimmaterialen. Je zit goed gezekerd in onze gordels, er kan dus niks gebeuren. Ook zijn onze instructeurs altijd in de buurt om te helpen als je hulp nodig hebt.

Spider City voldoet aan alle nodige veiligheidsnormen en ons onderhoudsteam controleert de klimhal op dagelijkse basis.

Dienen volwassenen mee te klimmen?

In Spider City kunnen kinderen vanaf 120 cm lang zelfstandig klimmen. Het is dan ook niet verplicht voor een volwassene om mee te klimmen, het mag uiteraard wel.

Kies jij ervoor om niet mee te klimmen? Dan is het wegens veiligheidsredenen niet mogelijk om rond te lopen in het klimgebied. Je kan plaatsnemen in ons Spider Café. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de klimhal en hoef je geen seconde van het avontuur te missen!

Ik weet niet precies hoeveel kinderen er deelnemen. Kan ik dan toch reserveren?

Ja, dat kan. Wij adviseren om te reserveren voor het totale aantal uitgenodigde kinderen. Zo weet je zeker dat iedereen op avontuur kan. In onze voorwaarden beschrijven we hoe Spider City omgaat met afmeldingen en geld retour.

Is de lengte of leeftijd bepalend of je mee mag klimmen?

De lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!

Blog

Dit gebeurt er in Spider City

Ben je benieuwd naar wat er in Spider City gebeurt? 🕸️ In onze blogs lees je alles over onze acties, evenementen en spannende verhalen uit Spider City.

Bekijk alle blogs
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!